Het familiebedrijf Verfaillie–Leroy werd in 1927 opgericht als de éénmanszaak ‘Verfaillie’. In 1983 werd de onderneming omgevormd naar de NV Verfaillie–Leroy.

Gedreven door creativiteit, innovatie en dynamiek lieten zowel de familie als de medewerkers het bedrijf uitgroeien tot een volwaardige KMO, met een weldoordachte diversificatie van producten en diensten.

Verfaillie–Leroy breidde zijn activiteiten door de jaren heen uit van wegenwerken tot nutsleidingen, signalisatie en oppervlaktebehandeling. Het bedrijf stelt vandaag meer dan 100 werknemers tewerk.

Verfaillie–Leroy levert diensten aan gemeenten, bedrijven en de dienstensector, zowel publiek als privé. Duurzaam ondernemen staat steeds hoog in het vaandel, met daarbij extra aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieuzorg.

"Wij streven ernaar onze klanten een goede service te bieden waarbij de prijs/kwaliteit-verhouding een belangrijke factor is. De tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten is de stuwende kracht om steeds beter te doen."

Marcel Verfaillie,
Gedelegeerd bestuurder